top of page
Caută
  • Ana Ciceală

Policlinica Vitan - bătaia de joc a Primăriei Capitalei




Policlinica Vitan, una dintre cele mai importante instituții care oferă servicii medicale celor peste 500000 de cetățeni din Sectorul 3, este într-o situație deplorabilă. În ultima săptămână cinci cabinete medicale și-au închis activitatea din cauza condițiilor inumane în care personalul medical este nevoit să ofere asistență de specialitate.


Aflată în subordinea Primăriei Capitalei, Policlinica Vitan este lipsită de mai mult timp de căldură și de electricitate. Temperatura în încăperi nu o depășește cu mult pe cea de afară. Centrala este defectă iar ISCIR nu a mai autorizat-o. Adulții și copiii care sunt înscriși la medicii de familie care au cabinete închiriate în incinta Policlinicii au de suferit din cauza indolenței Primăriei Capitalei.


Medicii au semnalat în repetate rânduri această situație, însă solicitarea lor de ajutor a rămas fără răspuns. Pentru că Primăria Capitalei a avut alte interese, precum târguri, spectacole și companii municipale înființate ilegal de întreținut.


Dezinteresul față de cetățeni al administrației PSD, fie că se numește Gabriela Firea sau Robert Negoiță, este din ce în ce mai mare și evident. Reprezentanții administraţiei spitalelor din subordinea Primăriei îi trimit pe bolnavi la dispensarul de bolnavi TBC 1 și 2 sau la Spitalul Sfântul Ștefan.


Ca membru al comisiei de Sănătate am să fac o interpelare să aflăm exact care este situația Policlinicii Vitan și de ce ASSMB nu s-a implicat în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cadrele medicale care au închiriat spații pentru cabinete și care plătesc cu regularitate la bugetul Primăriei. În programul meu de candidat la Primăria Sectorului 3 am prevăzut realizarea și reabilitarea policlinicilor de cartier care să ofere servicii 24/24 cetățenilor Sector 3.

187 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page