top of page
Caută
  • Ana Ciceală

Nepotismul, singura politică publică PSD



Nepotismul este de departe cea mai importantă „politică publică” a PSD-ului, pe care o pun în aplicare de fiecare dată când ajung la conducerea administrației locale sau centrale. PSD este de departe cea mai mare afacere de familie/familii din România.


Sunt de notorietate angajările rudelor, prietenilor, cumetrilor în administrația locală sau centrală a membrilor cu influență din PSD. Se întâmplă la nivel de agenții guvernamentale, de ministere, dar și de consilii județene sau primării.


Cu coazia scandalului legat de gradul ridicat de poluare din București presa a scoa la lumină faptul că șefa de cabinet a Gabrielei Dorojan, Comisarul general demisionar al Gărzii Naționale de Mediu, este nimeni alta decât sora Gabrielei Firea, Angelica Cobzaru. Numele acesteia a mai fost în atenția presei anul trecut când a apărut public informația că prietenul acesteia a ajuns în conducerile a două companii municipale.


Un alt campion la angajat rude, prieteni și cumetrii în aparatul administrativ este nimeni altul decât Robert Negoiță, finul Gabrielei Firea, care pretinde că este disident PSD, dar care are aceleași practici pesediste.


Iată de ce este atât de important ca PSD să nu mai ajungă în administrația locală, companiile municipale să fie desființate iar banii cheltuiți cu ele să fie recuperați, iar de interesele cetățenilor să se ocupe oameni noi înpolitică, onești, cu politici publice sustenabile care să aducă o îmbuătățire majoră a calității vieții.


Sursa foto: Libertatea.ro

1.169 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page