top of page
Caută
  • Ana Ciceală

Ana Ciceală sunt!

Actualizată în: 27 nov. 2019

Consilierul General USR care a învins-o pe Firea în instanță




Sunt Ana Ciceală, consilierul general USR care a învins-o pe Firea în instanță.


Am intrat în politică motivată să contribui la oprirea sifonării banilor publici de către politicienii care în 30 de ani nu au fost capabili să facă ceva concret pentru București. Am terminat Filosofia lui Universitatea București. Datorită acestei pregătiri academice, am învățat să dau un sens muncii mele, oricare ar fi aceea. Am învățat că dincolo de interesul personal, mai important este interesul comunității. În ADN-ul nostru este acest program al grijii față de semeni, față de aproapele tău. Atunci când comunității în care trăiești îi este bine, și ție îți este bine.


Sunt membru fondator al USR și am intrat în politică, la fel ca toți ceilalți colegi ai mei fondatori, din dorința arzătoare de a schimba România. Bazele USR-ului, așa cum le-am gândit atunci o mână de oameni erau formate din principii care vizează transparență în administrarea banului public și transparență decizională, competență la toate nivelurile în instituțiile publice, meritocrație și mai ales respect față de cetățeni.


De trei ani de când lupt în Consiliul General pentru drepturile cetățenilor, am realizat cât de mare și de complex este sistemul pe care vechea clasă politică l-a pus la cale pentru a sifona pe de o parte banii publici, și pentru a-și fideliza oameni pe de altă parte. Am înțeles cum funcționează acest sistem și împreună cu echipa de avocați și voluntarii USR am făcut toate demersurile legale pentru a opri cheltuirea fără cap a banilor bucureștenilor, pentru a opri distrugerea spațiului verde din București și mai ales din sectorul 3. Cum este cazul Parcului Brâncuși unde alături de cetățeni și de colegii din USR am organizat evenimente și am cerut public primarului Negoiță să găsească soluții pentru păstrarea spațiului verde așa cum este.


Am fost desemnată recent de colegii mei din USR pentru a candida la Primăria Sectorului 3. Împreună cu voi, cetățenii și alături de colegii mei, consilieri locali sau doar voluntari USR vom transforma sectorul 3 într-un Acasă unde să ne simțim bine să avem parte de aer curat, de străzi curate și asfaltate, de locuri de joacă pentru copii, de policlinici unde atât medicii cât și pacienții să se simtă respectați.


Pădurile Urbane reprezintă proiectul meu de suflet. Este un concept aplicat deja în marile metropole europene, care au menirea de a ridica calitatea aerului și de a oferi un mediu sănătos pentru locuitorii lor. Ca viitoare mamă, îmi doresc să avem creșe, grădinițe și școli moderne.








45 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page