top of page
Caută
  • Ana Ciceală

Harta spațiilor verzi distruse în Sectorul 3




Colegul meu de la USR Sector 3, Teodor Ion Petruț, candidat la consiliul local Sector 3 din partea USR, a întocmit o hartă a spațiilor verzi distruse în mandatul primarului Robert Negoiță. Mai mult de 25 de km liniari de grădini din dreptul blocurilor și spații verzi de pe marginea trotuarelor au fost distruse doar pentru lucrări de extindere a parcărilor.


În ultimii 7 ani în care a condus Primăria Sectorului 3, Robert Negoiță a avut un buget de 1,5 miliarde de euro, daar a fost incapabil să construiască o parcare civilizată, supraetajată sau subterană. Abia pe final de mandat a dat drumul șantierului din bulevardul Decebal care la rândul său a dus la distrugerea spațiilor verzi.


În condițiile în care gradul de poluare în București este extrem de ridicat, iar Gabriela Firea nu a făcut nimic să combată această situație, în condițiile în care Robert Negoiță a distrus o bună bucată din Parcul Pantelimon, pentru care am depus și plângere penală, să continui să distrugi spații verzi, așa cum o fac cei doi și întreaga administrație PSD este un atac la dreptului fundamental la sănătate al bucureștenilor.


În programul meu de candidat pentru Primăria Sectorului 3 unul din punctele importante este crearea a cel puțin cinci Păduri Urbane. Vreau ca noi toți să avem parte de un aer curat în București.


225 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page